fbpx

Stobben Frezen

Stobben Frezen heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de boomverzorging & groenvoorziening en is sinds 2014 volledig gespecialiseerd in het weghalen van boomstronken. Het bedrijf werkt grondig, snel en voor een nette prijs. Bij Stobben staan veiligheid, plezier, goed en gezond werken altijd voorop. Ook houden ze zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Stobben beschikt over de beste machines om de boomstronken op de meest veilige manier te verwijderen, waarbij ook nog eens weinig schade aan de tuin aangericht wordt. Er wordt goede service geleverd en meestal voor een vaste prijs gewerkt, tenzij je liever de prijs op basis van de gemaakte tijd wil laten bepalen. Ze combineren op logistieke wijze meerdere opdrachten op één dag, zodat ze de voorrijkosten overal in Nederland op hetzelfde nette tarief kunnen aanbieden.

Daarnaast geeft Stobben Frezen gratis advies, zorgen ze dat hun werk netjes wordt afgeleverd en komen ze gratis terug als je niet tevreden bent. Het VCA-gecertificeerde bedrijf biedt diensten aan zowel particulieren als bedrijven en uiteraard beschikken ze over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Beoordeling Toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene beoordeling