fbpx

Pilates Studio van Sonsbeek is volledig ingericht voor briljante Pilates lessen met Apparatuur. Er is een groot aanbod aan lessen van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn er geweldige groepslessen op de Mat, maar voor dezelfde prijs ook groepslessen Wall Tower, Chair, BootyBarre Plus, Small Barrel en JumpPilates,

In de afgezonderde apparatenruimte geven we lessen op de Cadillac, High Chair, Pedi-Pole, Spine Corrector enzovoort. We geven privéles op de Reformer, maar het is ook mogelijk om een duo en trio training te organiseren. Lessen reserveer je eenvoudig via Eversports.

De studio is centraal gelegen in Zoetermeer,  heeft 2 ruime zalen; een groepszaal waar de groepslessen Mat op de High mats worden gegeven, maar ook de groepslessen met de Wall Towers, de Chairs, de Small Barrels. Daarnaast worden daar de JumpPilates lessen op de Bellicon trampoline en originele BootyBarre Plus en Flex & Flow lessen gegeven met een privé-barre die verstelbaar is op persoonlijke hoogte.

In de compleet ingericht apparatenzaal staan vrijwel alle traditionele Pilates toestellen die Joseph heeft uitgevonden, zoals Reformers met JumpBoards, de Cadillac, de High Chair, de Pedi-Pole, de Spine Corrector en nog veel meer. Hier geven we de trio-lessen Reformer, maar ook privé- en duolessen. Pilates Van Sonsbeek biedt het originele Pilates systeem.  Check onze Corona protocollen die ervoor zorgen dat er ondanks het Corona virus veilig kan worden gewerkt.

Onze doelgroep: Wij richten ons op diegenen die graag consequent en structureel aan hun lichaam werken. Pilates is geschikt voor iedereen. Succes wordt gegarandeerd bereikt door regelmatig de pittige workouts te volgen. Dat kan met de lessen in de studio, Livestream lessen met Zoom, maar ook thuis en op vakanties met de meer dan dan 150 video’s uit onze videotheek. Check de tarieven en het rooster.

Pilates is een corrigerende, uitdagende, helende en functionele bewegingsmethode die intense workouts oplevert. Joseph Pilates noemde zijn methode The Art Of Contrology en heeft met zijn geniale systeem wereldwijd miljoenen mensen geholpen.

Wil je graag lid worden en/of meer informatie? Maak dan een account aan en/of neem contact op. Wij helpen je graag, zodat ook jij de Pilates belofte ten deel valt, namelijk vanuit een sterk Powerhouse gecontroleerd en gracieus klachtenvrij bewegen.

Krijg een indruk van onze Pilates Studie met deze galerij. Lees de meest gestelde vragen.

Met deze video’s heb je vrijwel een complete impressie van de Pilates studio én leden in actie. 

 

 

 

Kenmerken

Video

Locatie

Bekijk (1)

5.0 van de 5.0
Algemene beoordeling 5.0
 • Ellen
  maart 7, 2021 om 7:44 pm

  Super kwaliteit! Leuke, intense Pilates lessen. Ik volg de Wall Tower en de Barrel lessen en ben erg sterk geworden. Geen rugpijn en stijfheid meer!

  Nuttige beoordeling 1
  • Marjolein van Sonsbeek
   Eigenaar
   maart 8, 2021 om 10:13 am

   Erg leuk dat je zo vooruit bent gegaan Ellen! Dat komt, omdat je je inzet en niet opgeeft. Mijn complimenten! Je gaat nog veel meer bereiken als je zo doorgaat. Dit is nog maar het begin! Groet, Marjolein

   Nuttige beoordeling

Beoordeling Toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene beoordeling

Geverifieerde Bedrijvenpagina

Toegevoegd door Marjolein van Sonsbeek

Marjolein van Sonsbeek
Nu Open

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 22:00
 • Dinsdag 09:00 - 22:00
 • Woensdag 09:00 - 22:00
 • Donderdag 09:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 12:00
 • Zaterdag 08:30 - 13:00
 • ZondagGesloten

Stuur een bericht

  Voorkeur Contactmethode

  [recaptcha]

  1 persoon voegde deze plaats toe aan hun favorieten