fbpx

Breyt Consultancy richt zich als IT-dienstverlener op het implementeren en ondersteunen van Exact consultancy software voor ondernemers. Met meer dan 15 jaar Exact Software Consultant ervaring en bedrijfskundig inzicht is Breyt een waardevolle gesprekspartner voor hun klanten.

Bedrijven worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen bij het beheren van financiën. Exact software en consultancydiensten kunnen deze bedrijven helpen bij het aanpakken van deze struikelblokken. Exact biedt verschillende softwareoplossingen die kunnen helpen bij boekhouding.

Eerst gaan de Exact consultants met jou in gesprek om je wensen te begrijpen en in kaart te brengen. Vervolgens maken ze de beste match met de softwareoplossingen. Om de techniek zo goed mogelijk te matchen met jouw bedrijf, is Breyt altijd transparant.

Wanneer Breyt met jouw bedrijf aan de slag gaat, zijn ze meer dan alleen een partner voor Exact Synergy, Exact Globe, Exact Online, Exact Event Manager en Exact Rapportages. Ze bieden ook SQL-koppelingen en Conversies voor grip op al uw bedrijfsprocessen.

Beoordeling Toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene beoordeling