fbpx

Blog

Laatste Blogs
Hoe maak ik een bedrijvenpagina aan?

Hoe maak ik een bedrijvenpagina aan?

Omdat het niet voor iedereen duidelijk is hoe je een bedrijvenpagina aan kunt maken, vind je hieronder een uitgebreid stappenplan.

  1. Registreer een profiel door op de knop “Inloggen” rechtsboven de website te drukken.

2. Hier krijg je de optie om te registeren. Klik op de knop en vul de benodigde gegevens in.

Je krijgt hier de keuze tussen “Gast” of “Eigenaar”. Je kunt dit gewoon op “Eigenaar” laten staan.

3. Nadat je op registreren hebt geklikt ontvang je een mail met daarin jouw inloggegevens. Zie je geen mail in je inbox? Check dan je spamfolder voor de zekerheid. Ook daar geen email? Stuur dan een mailtje naar [email protected] zodat wij je handmatig kunnen assisteren.

4. Ook ontvang je een mailtje waarin je direct kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle interessante aanbiedingen? Klik dan op “Ik bevestig mijn aanmelding voor de nieuwsbrief”

5. Maar nu weer terug naar de aanmelding. Ga naar inloggen, vul de inloggegevens in en druk op ‘inloggen’

6. Vanaf nu zie je rechtsboven dat er niet meer “inloggen” staat, maar “Mijn Account”. Via dit extra menu’tje kom je in jouw eigen dashboard en kun je beginnen met het aanmaken van een bedrijfspagina.

7. In het dashboard zie je een aantal dingen, waarbij je zult denken: waar is dit voor? Dat komt omdat er nog een aantal functies niet geïmplementeerd zijn, maar wel al zichtbaar zijn. Zo is het in de toekomst mogelijk om reserveringen te ontvangen via Zoetermeer in Kaart en zelfs betalingen.

Maar we beginnen eerst met het aanmaken van een bedrijvenpagina. Dit doen we via de knop: “Vermelding”, met het ‘plusje’ ervoor.

8. En als je op die knop drukt, krijg de optie op een pakket te kiezen. Geen zorgen, een vermelding op Zoetermeer in Kaart is, en blijft, gratis. Tenzij je later wilt adverteren of meer locaties wilt toevoegen.

Om de gratis vermelding te kunnen plaatsen kies je voor het basispakket. Deze is standaard al aangevinkt, dus je hoeft alleen maar op “Vermelding toevoegen” te klikken.

9. Nu kom je op een pagina terecht waarin je alle informatie die je wilt plaatsen kunt toevoegen. Dit kun je later ook nog aanvullen of aanpassen.

10. Als je klaar bent klik je op “voorbeeld” waarna je de vermelding nog eenmaal kunt controleren voordat je deze verstuurd.

11. Klik op “Vermelding Toevoegen”

12. Je komt nu bij de laatste stap. Het ‘afrekenen’. Hier komt uiteraard geen betaling aan te pas.

13. Klik op “Bestelling Plaatsen”. Nu ben je klaar! Als je nu terug gaat naar “Mijn Profiel”, en dan “Mijn vermeldingen” kiest. Zie je jouw vermelding staan. Hier kun je jouw bedrijvenpagina ook aanpassen.

Dat waren alle stappen! Misschien dat het even een half uurtje van je tijd kost, maar daarna ben je wel gratis zichtbaar op Zoetermeer in Kaart 🙂

Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Stuur een mailtje naar [email protected] en dan helpen we je graag verder.

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om elke maand geweldige inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *